smycken till konfirmationen

Konfirmationen är ett av många steg in i vuxenlivet.
Att ge bort ett smycke som konfirmationspresent är en tradition och ett minne för livet.
Här kommer tips från Mila Silver på smycken i 925 silver och läder till en ung tjej eller kille.

smycken,konfirmationSer våra konfirmationspresenter.

Några tips.

Satsa på ett tidlöst smycke som konfirmationspresent som kan matchas med andra smycken och som kan bäras genom livet. Ett enkelt silverarmband som är öppet är ett bra alternativ eftersom det är justerbart i storleken och kan kombineras med andra armband i läder eller silver. Varför inte köpa ett set med armband och ring i silver. Ringar är mycket populärt bland unga tjejer och vi har många olika modeller som matchar våra armband. Vi har också ett brett sortiment örhängen i silver i stilren design som kan matcha armband och ringar.
Idag väljer man inte nödvändigtvis ett kors till konfirmationen men ett enkelt silverkors som kan kombineras med andra hängen eller berlocker är trendigt. 
När det gäller halsband eller berlocker är björgs silverberlocker med budskap ett bra alternativ som konfirmationspresent. Berlockerna kostar 375 kr och kan hängas i armbandet i halsbandet. Björghar också en en bred kollektion halsband i 925 silver.
För den manliga konfirmanden är Skultunas manschettknappar ett alternativ. Manschettknappen har kommit tillbaka och många unga män uppskattar att klä sig dressat och använder accessoarer.  Skultuna har en mängd olika manschettknappar att välja mellan. En klassisker är Kronan och önskar man en modernare design finns The racer. Skultuna har även lanserat en kollektion läderarmband för män med graverat stålspänne. En perfekt konfirmationspresent som den unga killen kan bära i vardagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.