MILA SILVER JEWELLERY

Silversmycken i nordisk stilren design

Mila Silver Jewellery är en nätbaserad smyckesbutik med en unik mix smycken från egna kollektioner och från utvalda tillverkare och skandinaviska designers. Vårt huvudfokus är naturliga material som silver, koppar och läder och alla silversmycken tillverkade i 925 sterling silver.
Vi har nu börjat resan mot 100% egen design och rear därför ut smycken från externa varumärken och tillverkare. Besök vår smyckesrea HÄR.

Mila Silvers egna kollektioner, som du hittar i kategorin Mila Silver Jewellery, designas av Maria Laakso som är grundare och ägare av företaget. Designen är nordisk stilren.
“Min vision är att mina smycken ska bäras och älskas genom livets alla skeenden. Silversmycken blir bara vackrare ju mer de används. Silvret formar sig efter din kropp, får repor och patina och blir en del av dig. Silver är dessutom ett förnyelsebart material som kan smältas ned och göras om, livslängden är på så vis oändlig – en hisnande och inspirerande tanke!”
/Maria Laakso
Designer och grundare av Mila Silver Jewellery

Vi erbjuder även smycken från den norska prisbelönta smyckesdesignern Bjørg. Bjørgs smycken har funnits med sedan starten och kompletterar det övriga sortimenten med en rå och kaxig design. Kollektionen med anatomiska hjärtan som från början var uppseendeväckande och svårsåld är numera en storsäljande klassiker på Mila Silver. Alla bjørgsmycken är handgjorda i naturliga material som sterling silver, 18k. guldpläterat silver och oxiderat silver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s