SORTIMENT

Mila Silver erbjuder en unik mix smycken av egen design och från utvalda tillverkare och skandinaviska smyckesdesigners. Vi har nu börjat resan mot 100% egen design och rear därför ut smycken från andra varumärken och tillverkare. Besök vår smyckesrea HÄR.

Kollektionen MILA SILVER COLLECTION är vårt eget sortiment och består av handgjorda silversmycken som vi designar själva och som vi köper in från utvalda tillverkare. Alla smycken från Mila Silver Collection är tillverkade i äkta silver. Vi designar och väljer ut smycken i tidlös design, oberoende trender som kan bäras genom livets alla skeenden.  Våra smycken kan kombineras och matchas till en personlig och unik look. Våra kombinationsringar, designade av Maria Laakso – grundare och ägare till Mila Silver, har funnits med sedan starten 2009 då vi öppnade butiken Mila Silver i Båstad. Ringarna kan köpas styckvis eller i en färdig kombination.

På Mila Silver hittar du även ett brett sortiment från den norska prisbelönta smyckesdesignern Bjørg. Bjørgs smycken har funnits med sedan starten och kompletterar det övriga sortimenten med en rå och kaxig design. Kollektionen med anatomiska hjärtan som från början var uppseendeväckande och svårsåld är numera en storsäljande klassiker på Mila Silver. Alla bjørgsmycken är handgjorda i naturliga material som 925 silver, 18k. guldpläterat silver och oxiderat silver.

Smycken för män av hög kvalitet i tidlös design erbjuder Skultuna. Skultuna har på senare tid satsat på att utvidga sortimentet herrsmycken. Förutom manschettknappar, som blivit en riktig klassiker och som förnyas inför varje säsong med ny design, har Skultuna även lanserat en kollektion armband av läder. Flätade läderarmband med graverat spänne som passar både till kostymen och vardagslooken.

Den danska designern Marie Von Lotzbecks smycken andas tidlöshet, elegans och individualism. Alla smycken från Von Lotzbeck är tillverkade i 925 silver eller guldpläterat silver med matta och blanka ytor.

Paula Hagerskans Jewellery är en exklusiv kollektion handgjorda smycken med naturen som inspirationskälla. Smyckena är gjutna med grenar och knoppar som förlaga.

Färgstarka och delikata armband med ädelstenar, silke och guldpläterade lås erbjuder Pom Pom Copenhagen. Alla armband tillverkas i Pom Pom´s studio i Köpenhamn.

Iboya Vass är designern bakom kollektionen Memories of Sweden. Hennes Sverige-smycken har blivit uppmärksammade i tv och tidningar. Mila Silver erbjuder armband, halsband, örhängen, manschettknappar och ring i silver med formen av Sverige. En perfekt gåva till någon som ska flytta utomlands eller som älskar Sverige.

Misst Jewellery är en svensk smyckeskollektion designad av systrarna Madeleine och Wiveka Trolle. Deras önskan har sedan starten 2010 varit att förhöja och lägga till lite extra elegans till din vardagliga outfit. Kollektionen består av örhängen, halsband och armband med ädelstenar i sobra färgnyanser infattade med 18K. guldplätering. Designen är tidlös, elegant och oemotståndlig..

Annika Gustavsson är smyckesdesigner och guldsmed med verkstad på Gotland där hon hämtar sin inspiration från. Halsbanden ”Egen tid”,  som vi på Mila Silver blivit så förtjusta i, är handgjorda i 925 silver och 18 K. guld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s