MILA SILVER JEWELLERY

Silversmycken i nordisk stilren design

Mila Silver är en nätbaserad smyckesbutik med svensk tidlös smyckesdesign. Mila Silver Jewellery säljs exklusivt online i den egna webbutiken www.milasilver.se.
Vårt huvudfokus är smycken naturliga material som silver, koppar och läder och alla silversmycken tillverkade i 925 sterling silver.
Vi har nu börjat resan mot 100% egen design och rear därför ut smycken från externa varumärken och tillverkare. Besök vår smyckesrea HÄR.

Utforska Mila Silvers smyckesdesign via kategorin Shop by Collection.

”Naturliga material och tidlös design är ledorden bakom min design liksom möjligheten att mixa och matcha smycken mellan de olika kollektionerna. Att ge kunden en möjlighet att skapa en personlig och unik look har sedan starten varit en grundpelare i min design. Kombinationsringarna med silver och oxiderat silver som ingår i Combo Collection gjorde jag för snart 10 år sedan.

Min smyckesdesign kommer till mig inifrån. Jag försöker inte att återskapa smycken efter rådande trender. På så vis hoppas och tror jag att designen blir långvarig och kan följa bäraren genom livet.
Silver är ett fantastiskt material. Det är tidlöst och blir bara vackrare ju mer det används. Det formar sig efter din kropp och blir en del av dig. Silver är dessutom ett förnyelsebart material som kan smältas ned och göras om, livslängden är på så vis oändlig. Det är ett viktigt argument för mig att designa nya smycken.
/Maria Laakso
Designer och grundare av Mila Silver Jewellery

Vi erbjuder även smycken från den norska prisbelönta smyckesdesignern Bjørg. Bjørgs smycken har funnits med sedan starten och kompletterar det övriga sortimenten med en rå och kaxig design. Kollektionen med anatomiska hjärtan som från början var uppseendeväckande och svårsåld är numera en storsäljande klassiker på Mila Silver. Alla bjørgsmycken är handgjorda i naturliga material som sterling silver, 18k. guldpläterat silver och oxiderat silver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.