ULTIMATE COMBOS

 

 

Genom att kombinera smycken och skapar du en personlig och unik stil. Vi har tagit fram två stycken favorit-combos med stilrena smycken i silver och läder som kan varieras.  Under hösten och vintern är läder och silver en fantastisk kombination som mjukar upp och ger karaktär.

smycken-combo,silver+läderEn favorit kombination från Mila Silver som passar till allt och som går att variera!
Combon består av ett tidlöst silverarmband och ett läderarmband av kalvskinn från Sif Jakobs samt en bred silverring som består av virad silvertråd.  Kombinationen finns även med brunt läderarmband.

armband silver och ring 3

armband-combo,silver+läder

Matcha höstens stickade plagg med armband i silver och läder. Denna prisvärda armbandskombination består av två stela silverarmband. Det ena armbandet har oxiderad botten med silverkulor på rad och det andra är  öppningsbart. Läderarmband från Anna Sukardi av svart oxhud med lås och öglor i äkta silver.

armband combo,läder+silver 2

WWW.MILASILVER.SE
FRI FRAKT – LEVERANS INOM 1-3 ARBETSDAGAR.